Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cituji sociologa Petra Hampla:

"Události včerejšího dne byly plivnutím do tváře všem lidem, kterým šlo v roce 89 o svobodnější společnost. Ukázaly totiž hlavní proud nespokojenců jako bezpáteřní lidi připravené podrobit se jakékoliv moci, která právě přichází.

V roce 1948 podporovali gottwaldovský bolševismus.

V roce 1968 podporovali tzv. reformní bolševismus, ve kterém viděli novou vládnoucí moc (špatný odhad).

V roce 1989 podporovali novou moc, tzv. demokracii.

V roce 2014 se plazí před evropskou byrokracií

...a v tichosti se učí servilnosti vůči islámu, protože tuší, že ji budou potřebovat.

Zajímavý je vlažný postoj k Andreji Babišovi. To znamená, že jeho vládu odhadli jen jako dočasnou. A tihle lidé mají tu drzost prohlašovat se za svědomí národa! Odpad národa to je. Bez ohledu na to, kolik mají IQ a kreativity. Naštěstí jich zdaleka není většina. Pořád ještě jsme národem buranů"

0 0
možnosti

A63d75a94m 54S95t20a50v48a

18. 11. 2014 8:15

"kteří se ani neumí obléct…...": Prezident Zeman Václava Havla /krátké kalhoty/ pokud vím, nevyznamenal.  Ale vážně: Taky jsem nevěděl, co je ten režisér zač. Došlo mi to až v neděli, když jsem v ČZ zhlédl další díl jeho cyklu České století.  Nevadilo by mi, kdyby ten přišel na tu slávu třeba v montérkách. Tak záslužné je jeho dílo.

0 0
možnosti

A84d86a36m 98S15t78a77v22a

18. 11. 2014 8:11

Noviny píší, že Hrad prý lže, když hovoří o vejci, německá mluvčí o skořápce, která se odrazila od prezidenta Zemana s potřísnila Gaucka. Ve zprávách jsme mohli vidět a slyšet prezidenta Zemana při vstupu na Právnickou fakultu, jak se prezidentu Gauckovi omlouvá, že to vejce patřilo jemu. Tak mi nevykládejte, že by to Zeman takto hloupě do očí Gauckovi kamufloval... Vy zřejmě o tom nevíte, zprávy nesledujete a píšete jen o tom. co ta česká prodejná ČT nezasvěceně a nahodile nadrmolí....  Zde si musíte dát práci a všechno si seřadit, abyste se dostal k nějakému jasnému soudu.

0 0
možnosti

...jj...ten rozdíl v interpretaci se tu objevil už včera...pro vás ohříváček...

1 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1521x
Jiří Heller, učitel, pedagog volného času, člen KDU-ČSL a mládežnické organizace Mladí lidovci

Seznam rubrik