Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je tragédií dneška, že o islámu a jeho mírumilovnosti píše člověk, který o něm ale lautr nic neví. Nezná historii, nečte noviny, nebo dokonce knihy, zjevně nesleduje ani televizi a pokud náhodou zaznamená skutečnost, že nějací muslimové podřezali, upálili nebo ukamenovali pár stovek lidí, je schopen to během několika minut zapomenout.

3 0
možnosti
Foto

Až uvidíte pana Konvičku, jak jde s kalašnikovem vystřílet nějakou redakci, dejte nám vědět.

Rv

6 1
možnosti
JR

J58a83r24a 43R60a10n73k

19. 8. 2015 19:15

R^Divim se vsem vericim i Zidum, pro ktere pan Konvicka ve svych zacatcich nemel zadne sympatie, pak nahle otocil a zmenil taktiku.

1 2
možnosti
LV

L16i32b17o80r 98V91a33n34ě79k

23. 10. 2015 0:42

Víte, že pro muslimy máte poloviční mozek a manžel Vás má občas zmlátit?

0 0
možnosti
Foto

Nejsem žádný "Konvičkovec" ani partajník.

Ale Vaše osobní útoky a výrazy v článku typu "lokaj Ovčáček" či "hyena v lidské podobě Konvička", mně umožnily udělat si o Vás dostatečný obrázek "pane pedagogu".

Jste si opravdu jistý, že jste se neminul povoláním?

8 1
možnosti
MP

Ještě: "Martin Konvička a jeho parta..." je taky dobrá hláška. Pamatuji se na podobné v Rudém právu neblahé paměti. Pane Hellere, když čtu vaše duševní výplody, opravdu mě stojí hodně úsilí zůstat slušným.

2 0
možnosti
Foto

Vaše slova, že akademici svou peticí staví národ nohama na zem, a že tlumí vášně, jen vypovídají o tom, jak strašně moc jste mimo realitu. Každému (normálně) myslícímu člověku je totiž jasné, že jediné, čeho akademici dosáhli, je vylití sudu benzínu do ohně...

9 1
možnosti
Foto

Nikoliv-fanatiky nikdo nepřesvědčí, ale pro spoustu běžných lidí to může být motiv se zamyslet nad důvěryhodností těch nesmyslů co je lidi jako vy "krmí".

A nemylte se-většina lidí u nás si vzdělání vážíR^

Ostatně hlavně titul a vzdělání je to co liší Konvičku od ostatních extremistů a přinesl mu úspěch.:-/

0 3
možnosti
Foto

Zubožení uprchlíci moc nejsou vidět.

Naopak dobře živení, mladí muži, kteří odhazují potraviny do odpadků, které jim dávají charitativní organizace. A jejich agresivita hlavně v oblasti Calais nevěští nic dobrého.

Takže nevím, zda jsou moje obavy xenofobní, nebo oprávněné.

7 0
možnosti
PB

...... máte v tem stále hokej, - nesmírnej chaos,- není co komentovat Rv !

1 0
možnosti
Foto

Musím zdůraznit. že nejsem příznivec pana Konvičky. Přesto se vás chci zeptat, kolik jste viděl těch zbídačených uprchlíků? Já  totiž hlavně vidím velmi slušně oblečené mladé muže, s mobilními telefony, často velice agresivní.

6 1
možnosti
Foto

Každý vidí co chce vidět:-/

0 2
možnosti
VB

Naši vědci podepisovali různé petice i za komančů. Myslel jsem si, že p. Illnerová si pamatuje na staré časy, kdy jedinou pravdou bylo členství v KSČ. Ostatní byli kontrarevoluční živly a pomýlenci.

8 1
možnosti
LN

..hele ..když vás tak čtu...existuje on ..hen ten oný....islám vůbec...??..nevymyslel si ho ten konvička jen proto aby vás naštval...????

13 1
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1521x
Jiří Heller, učitel, pedagog volného času, člen KDU-ČSL a mládežnické organizace Mladí lidovci

Seznam rubrik