Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pane Heller, Vy jste xenofob nebo oikofob? Slyšel jste názory lidí, které jsou odlišné od Vašeho. Dokážete přijat, že tito lidé přemýšlejí a jde jim o prospěch naší země? Lze z Vaší strany, který píšete takové krásné nadpisy o diskuzi mezi protivníky, poslouchat také jiné názory a uvažovat, jestli nejsou blíž skutečným událostem něž Vy?

Někteří lidé, pokud má člověk jiný názor než oni, se s tím nedokážou nějak vyrovnat. Minimálně tomu druhému dají aspoň značku ...fob, fašista, nekorektní... Bohužel bývá vidět takové jednání od prvního vyjádření odpůrce výroku až po ministra či do Bruselu. Všichni mají strach se dotknout tabu jako třeba slova "holokaust" (nebo "globální oteplování", při kterém tají ledy i na okolních planetách), které bylo použito proti nevinnému opovážlivému občanovi.

Pane Heller, Vy patříte k nějaké mravnostní policii? Vaše nálepkování jiných je dost podobné sledování islámské mravnostní policie, zda někdo neurazil knihu a proroka.

0 0
možnosti
Foto

Kefalín, a čo si predstavujetě pod tým slovom objetívný?

0 0
možnosti

Zato kdyby tam byli např.Dienstbier, Šabatová, Halík a Schwarzenberg, tak byste jásal jak dítě v hračkářství.Tak takovou "objektivitu" zase nechci já.

2 0
možnosti
VC

Skrátka a jednoduše - pravda je pouze jedna TA NAŠE!!

0 0
možnosti
Foto

Lid nechce informace, Hellere. Nechce být znepokojován složitostí světa, chce být strašen jednoduchými apokalypsami.

4 3
možnosti
OF

S církvi to asi jde z kopce od té doby co uzavřela s Hitlerem konkordát.

Byl tam nějaký paragraf, myslím 32, který zakazoval kněžím zabývat se politikou, tudíž i nepřímo, protestovat proti pronásledování židů. Dnes vás nikdo neomezuje a nemůžete se dohodnout. Jen vám připomenu, že obdivovatelem islámu byl Adolf Hitler. Křesťanství se mu zdálo slabé a rozvláčné, na islámu se mu líbilo i to, jak se šíří mečem.Arabové prohráli u Tours, a i kdyby vyhráli, nezvykli by si drsné evropské podmínky. To Němci by byli ideálními šiříteli islámu./ Adolf Hitler/ ;-D;-D;-D

Ještě donedávna jsem měl pocit, že každý Čech přečetl všechna díla Nietzscheho a ve všem s ním souhlasí, dnes všichni unisono tvrdí, že Evropa má křesťanské tradice. ;-D;-D;-D

Jak se to komu a kdy hodí. A co se hodí vám ? Vy jste katolík na baterky-

Slušně vypadáte a pochopil jste , že k budování politické kariéry je třeba s vlky výti.Proč nebojujete aby v evropské ústavě byly ty křesťanské tradice ?

Proč nepolemizujete s Nietzschem ? Až toho dosáhnu, mohu se zabývat uprchlíky a islámem.

Já sám na uprchlickou krizi jednoznačný názor nemám. Ale ta nesoudržnost církve se mi nelíbí.

0 1
možnosti
VC

Polemizovat s Nietzschem? To jste chudákovi autorovi nasadil laťku tůůůze vysoko!!

1 0
možnosti
TF

Škoda, že iDnes neumožňuje použití tlačítka "Přidat k neoblíbeným". Hned bych ho v tomto případě využil.

2 2
možnosti
LS

Takže dokud tepala do Zemana a reálně uvažující lidi v uprchlické krizi nazývala fašisty, byla objektivní? Zklamal jste mne bratře.

8 1
možnosti
OF

Vy jste křesťan ? :-P Tak to já jsem papež.

0 1
možnosti
MK

To, o čem píšete, by se vešlo do malého odstavce a Váš názor chybí. No, budete si muset zvykat, sluníčkářů ubývá a nebo pod tíhou reality zalezli do ulity.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS