Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

Tak to vidíte, vy jedna bando xenofobní! Z tohoto mladého muže si vezměte příklad a jeho moudré myšlenky si osvojte! A chraň vás ruka Páně, jestli na uprchlíky nezačnete co nejdříve nahlížet s láskou a s upřímnou radostí v srdci!;-O

A pro Vás, pane Hellere, samozřejmě velká a zasloužená karma. Kéž by podobně smýšlejících lidí bylo mezi naší mládeží co nejvíce. R^

4 5
možnosti
AK

Bod pro vás pane Fuchs za tu nádhernou ironii. :-)

0 0
možnosti
MF

Zde je téměř stoprocentní gramotnost, milý pane, umíme číst, i potřebné informace si vyhledat, takže víme, jak se imigranti chovají v zemích EU i USA, dokonce i v Rusku, sem tam pár bombových atentátů a teroristických akcí s tisícovkami mrtvých (dvojčata, Madrid, Londýn, Moskva, Paříž), podřezaní nevěřící, viz Theo Van Gogh a angličtí vojáci, o tom, co se děje v Islámském státě raději nehovořit, ty nechutné vraždy jsou zde na denním pořádku. A v Evropě dále, hořící města, vystřílené redakce (Francie, Dánsko), vraždy Židů, nerad bych zde dělal kompletní inventuru, i tak to není nic hezkého. A to my zde máme čekat, až to bude bouchat v našem metru!? A také vidíme, jak se chovají i u nich doma, denně desítky mrtvých, sebevražední atentátníci, kam se člověk podívá. A čeho všeho se EU už nyní vědomě vzdává, už ani vánoční výzdoba nesmí být, neb muslimy uráží, také pejsci, vepřové, alkohol (i ta naše slavná Plzeň, o slivovici raději nemluvit), nepatřičně oděné ženy, homosexuálové (zde je jediné Alláhem dané řešení - totální likvidace), skutečně to u nás chcete!??

9 2
možnosti
JT

J41a80n 93T71i20c51h12y

12. 8. 2015 23:39

Lidi jako tento Heller představují největší nebezpečí pro naši civilizaci a společnost - není to ten co uměle vyvolává problémy v Českých Budějovicích? - a musí být internováni jako třeba internovalo USA Japonce na svém území! Nesmíme trpět jejich vlastizradu, protože jinak si budeme za svůj špatný budoucí osud a vyhlídky vinni sami!

7 2
možnosti
JP

J10a17n 83P79a81l18l92a54s

12. 8. 2015 23:22

Dobrý večer, Váš stranický kolega Zdechovský napsal pár zajímavých blogů. Přečtěte si je a zkuste to znova.

9 0
možnosti
PT

Odporný blok, náboženský fanatismus na úrovni fanatismu islámského,  snad chce autor prokázat že nejen islámští fanatici jsou nebezpeční.

7 1
možnosti
PN

Až budete mít zase vycházku tak bych dal řeč ;-D;-);-D

5 1
možnosti
PB

.... Vám teda povím lidovecký mladíče - hibernovat přes půl roku si ani Méďa Béďa nedovolil,- ..... máte v tem absolutně jasno, jantárku ;-D! (to je matroš?!)

4 1
možnosti
EVM

Uprchlíci reálně existují, reálně dělají bordel v azylových domech, ničí kamiony v Calais a s vidinou Eldorada táhnou přes mrtvoly na Západ...bílí Evropané jsou pro ně jen stádo, které lehce silou převálcují...

Je namístě se nebát a jít s vlajkou míru a lásky vstříc takovému stádu, toužícímu především po svém prospěchu a hojnosti?

Každý ať si sám najde odpověď...V[>-]

16 1
možnosti
JC

My zde už dávno máme desítky tisíc uprchlíků/imigrantů. A vycházíme s nimi dobře. Jsou to Poláci (ne ti z Těšínska), Ukrajinci, Bělorusové, Rusové, Rumuni, Vietnamci, Kambodžané, Korejci, Mongolové, Číňané, Řekové... i těch Američanů je pár tisíc.

Přestaňte proto povrchně blábolit a zamyslete se poctivěji nad tím, proč zrovna tyhle nové imigranty nechceme.

22 1
možnosti
LN

..někteří blogeři se nebojí psát navzdory neexistujícím mozkům....

13 2
možnosti
Foto

.... svých diskutérů :-)

Že zrovna vy, pomalý Láďo.

2 7
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1521x
Jiří Heller, učitel, pedagog volného času, člen KDU-ČSL a mládežnické organizace Mladí lidovci

Seznam rubrik