Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

A já mám nápad. To se vám bude líbit. Jsem proto,aby se celá Afrika přestěhovala do Evropy. Nechme jim Evropu a Evropané, ať se přestěhují do Afriky a za dvacet let uvidíme kde bude Evropa a kde Afrika.

14 0
možnosti
Foto

Stačí si uvědomit, jaká úroveň byla v afrických zemí, které "úpěly" pod koloniální nadvládou bělochů, a jaká je tam dnes, v době po skončení kolonizace...:-)R^

18 0
možnosti
AB

Pane autore, buď jste tak omezený nebo záměrně lžete. Jaká netolerance a neochota pomoci? Položte si nejdříve otázku "komu"? Potřebným jistě, ale nájezdníkům jiné kultury a civilizace, pro které je prvotní pohltit tu evropskou (dle jejich vlastního vyhlášení) rozhodně ne! Češi jsou podle vás jen zapšklí neználkové, kteří nic nevědí, neznají a v životě nevytáhli paty z obyváku. A kde jste byl vy? S jakými kulturami jste se po světě setkal a s jakými zkušenostmi? Jaké máte historické znalosti o střetech kultur? Víte vůbec, jaké problémy už po Evropě tato vlna způsobila a způsobuje? Zařadil jste se jen do řady neználků a blafalů, kteří se snaží rozumovat o něčem, o čem nemají ve skutečnosti zcela žádný přehled.

44 3
možnosti
ZB

Vy jste ten nový šašek od Okamury...blábolíte stejné nesmyslnosti jako on...

3 12
možnosti
MK

Dejme tomu, že je pravda, co říkáte, ale proč stejný názor mají Italové, Francouzi, Němci, Rakušané, Britové, Španělé, Řekové, Maďaři? Není to třeba tím, že s těmi uprchlíky mají svoje zkušenosti? Proč se většina Britů v nedávném průzkumu vyjádřila proti přijímání uprchlíků z islámských zemí a proč Britové se tak brání, aby se k nim uprchlíci nedostali z Francie? Proč Francouzi nepustí k sobě uprchlíky co jsou v Itálii? A tak by se dalo pokračovat.

22 0
možnosti
Foto

Proimigrační propaganda tvrdí, ženení přijatelné odmítat běžence přijmout, neboť nikoho prý nelze zbavit právana důstojný život v materiálním dostatku a bezpečí. Takové právo však nikdyneexistovalo a existovat nemůže. Jen v utopických snech může platit, že nablahobyt a bezpečí existuje nárok. V dnešním světě jsou to jenom obyvatelévyspělých zemí, kdo mohou říci, že poprvé v historii jejich dnešní generacedosáhly vysokého životního standardu a relativního bezpečí, ale ne proto, že byna to měly nárok, ale dlouhodobým úspěšným historickým vývojem svých zemí asoučasnou příznivou mezinárodní situací.Problém chudoby a regionálních konfliktů nelze vyřešit přestěhovánímobyvatelstva méně rozvinutých zemí zmítaných konflikty do nejbohatších regionůsvěta. Paralely s naší posrpnovou emigrací neplatí. Dnes totiž nehovoříme omigraci jednotlivců, dnes jsme svědky exodu statisíců a miliónů. Ten je třebazastavit, nikoliv stimulovat.RvRvRvRv

20 0
možnosti
JN

J33i64ř60í 10N78o20s61e56k

12. 8. 2015 17:22

Jé, jste zábavnej, bude pokračování?

Zatím se budu stydět, že věřím báchorkám o sebevražedných atentátech, podřezávání, právu šaría, nesvéprávných ženách, porážkách halal, pedofilii a tak vůbec.

Jak ještě plivnete na vlastní národ? Zatím jste jen opakoval sluníčkářské desatero. Co trochu invence?Rv

22 0
možnosti
Foto

A ještě jedna věc - tomu, že zde u nás zatím nemáme desetitisíce běženců, ale jen tisíce, vděčíme prozatímní schopnosti Řecka a Itálie tyto na svém území udržet. Až se buď uprchlíci, nebo Řekové a Italové naštvou, a ten špunt vytáhnou, tak uvidíte ten mazec i na našem území (pokud do té doby nedostane vláda rozum, a nesvěří naše vnější východní hranice armádě). Jsem zvědav, jaké bláboly budete psát pak, až tady nebude pro běžence kam plivnout. A kolik si jich nakvartýrujete k sobě do obýváku.

23 0
možnosti
GV

Na tohle nemá cenu reagovat, ztráta času! Díky těmto lidem,nedopadneme dobře Rv:-(

20 0
možnosti
MK

Tito lidé nedopadnou dobře. Z historie je známo, že takovíto byli první co se stali obětí vlastních ideálů.

12 0
možnosti
MR

Spíše se bojí lidí s takovým to povrchním pohledem na věc. Naše společnost historicky přijímala uprchlíky 1915 z Alp, nebo v 48 z Řecka a nebo v rámci RVHP.

Tedy určité zkušenost zde máme. Třeba horkokrevní Kubánci, nebo Angolané. Máme i zkušenosti od sousedů kde Francie v rámci rozpadu svých dominií  50 letech celkem rozmáchle otevřela a není rok co rok kde by nehořela části Paříže, pak je tu Mnichovská olympiáda, Zkušenosti z Anglie a Německa, jež přijali utečence a problém nestal až z další generací jež se cítila a cítí vykořeněná ... 

Navíc nejde jen o jeden region, ale topí se v tom celý svět ... . 

Nechte Čechy na pokoji a běžte pomáhat do Řecka ... .

22 0
možnosti
MK

Od roku 1936 přijímala naše společnost uprchlíky z Německa a po anšlusu i z Rakouska.

5 0
možnosti
VV

Vite, ze se take divim, KDE se to v noch bere. Pan Kroupa uz napsal, ze se zrejme s nikym nechcete o nic delit.

Jsou tedy Cesi narod sobcu?

0 1
možnosti
Foto

Já jsem prosím pěkně čtvrtinou Němec;-D

0 0
možnosti
Foto

Ochotně se otevírejte, chápejte, tolerujte a pomáhejte. Ale za svý, ne za moje...

24 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1521x
Jiří Heller, učitel, pedagog volného času, člen KDU-ČSL a mládežnické organizace Mladí lidovci

Seznam rubrik