Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J87a26r79a 66R69a54n63k

30. 12. 2015 22:28

R^mate pravdu!! Tak rozdeleny narod snad muze existovat jeste v postkomunistickych zemich vychodni Evropy, neberu na zretel ty, kde se bojuje a to snad v Evrope neni.

5 24
možnosti
DK

Podivejte se treba do Nemecka a prakticky vsude. My jsme oproti nim dost sjednoceny. Vetsina obyvatel zastava stejny nazor.

10 1
možnosti
DM

Žádné dva tábory tady nejsou. Navíc je autor ani netematizuje. Otřel se o Zemana a Brichtu, z čehož usuzuju na jedinou smysluplnou souvislost, a tím je problamatika migrantů, potažmo Islámu. A v tomto případě, jak říkám, nejsou nějaké dva tábory. Jsou zde "pouze" miliony lidí, kteří jsou jednotní v názoru a pak jsou tady prodejná média a politici, kteří na ten názor kašlou.

17 7
možnosti

Vy jste to opravdu rozsekl. Zcela popřít existenci jednoho názorového proudu, respektive ho označit pouze za názor prodejných médií a politiků, je asi vrchol přesného opaku ke konstruktivní diskusi, po které volá autor.

5 7
možnosti
JS

J51i42ř75í 42S32o54c43h52o74r

30. 12. 2015 22:10

Mě se také bláboly z hradu nelíbí a nejsem z Prahy a ze žádné kavárny.

8 1
možnosti
PH

Dokud nálepkovali jen sluníčkáři, bylo vše v pořádku. Teď, když se stali obětí své vlastní taktiky, nepřešli na normální diskuzi, ale volají po zastavení nálepkování. Zajímavé. :-P

33 7
možnosti
AJ

A35d21a50m 18J15a27k25e93š

30. 12. 2015 21:18

Diskuzi lze přirovnat v jistých ohledech k sportovnímu utkání. Vítězí ten lepší. Pokud ale vítěz používá doping nebo fauly, nejedná se o fair-play mač. I v diskuzi se dopuje a fauluje. Faulem na červenou kartu je předem označovat názorového soupeře rasistou, xenofobem, čecháčkem. Dopingem je pak třeba Hate Free iniciativa, která se sice prezentuje jako občanská aktivita, ve skutečnosti je to ale jen PR aktivita minoritní skupiny notně a účelově dotovaná z veřejných prostředků.

Z vašeho článku je cítit niterná averze k Miloši Zemanovi. Jako prezidentského kandidáta jsem ho nevolil, nelíbil se mi. A platí to stále.

Věřím, že se vám ekluje. Je to zkušený politik. On totiž používá stejné podpásové údery jako jeho protistrana.

9 2
možnosti

Faul z druhé strany (užitý i níže zde v diskusi a okořeněný 7x plus!) je třeba označení "neomarxista". Zejména těch 7 plusů svědčí o tom, že diskusi vést neumíme, protože tyhle fauly na červenou kartu místo odsouzení naopak podporujeme. Bohužel.:-(

3 0
možnosti
Foto

J61a52n 55V80l81a58d33y22k82a

30. 12. 2015 20:28

Diskuze, to nečekejte. Většinou se do ní pouští lidé, kteří jsou až moc radikální. Nejsem rád za našeho prezidenta, měl jsem rád Havla, uprchlíci mi nevadí, ale.... rád si vyslechnu každý, alespoň trochu rozumný, názor, přijmu argumenty, ale vyžaduji to samé od protistrany

3 0
možnosti
JP

J45a64n 35P22a72l76l73a56s

30. 12. 2015 23:36

Co třeba pro začátek začít rozlišovat uprchlíky a ilegální imigranty? Kvalitní diskuse podle mě začíná ujasněním pojmů.

5 0
možnosti
JR

Takže autor je pravdoláskař od pokrytců Kalouska a knížete. Proč sympatizuje jen s protizemanovskou klakou? Pokud vím, taková nenávistná kampaň, která se vedla proti Zemanovi před rokem rozhodně o diskusi nebyl. Urážky, sprostoty, atd.

Podle něj je diskuse házení vajec a jiných předmětů nejen na Zemana ale i na ostatní prezidenty, vulgární řvaní místo diskuse na Albertově před rokem??????

Hnusné a odporné pokrytectví od vás, pane autore...vy jste zničili diskusi

9 5
možnosti
JR

S takovým povlem co řval nenávistná hesla a vulgární urážky na Zemana před rokem na Albertově a házel na něj vejce a jiné předměty za přítomnosti jiných prezidentů diskutovat rozumně nejde..sami jste se diskvalifikovali

5 5
možnosti
Foto

Základem demokracie je hlasování o tom, kdo bude mít pravdu. Ne o tom kdo jí má.

0 1
možnosti
FN

Základem demokracie je kompromis. Při snaze o dosažení pravdy nemusí být jen jedna cesta a pravda nemusí být absolutní a přesně ohraničená. Většinou je těch cest více a kompromisní řešení by mělo mít za následek dosažení pravdy cestou, která pokud možno vyhovuje co nejširší části společnosti.

Ostatně, co je pravda z těchto dvou možností: 1) Uprchlíci které přijmem budou pro zemi prospěšní, obsadí pracovní místa o které nemají naši občané zájem, naučí se jazyk a budou u nás spokojeně a v klidu žít, nebo 2) Jazyk se nenaučí, o pracovní místa zájem mít nebudou a budou žít v uzavřených komunitách ze sociálních dávek a z jejich nezaměstnatelných dětí se budou rekrutovat příznivci podobných uskupení jako je IS. Kdo odpoví, co z toho je pravda? Jsou zde dvě skupiny, a každá tvrdí, že ta jeho možnost je jediná pravda a ti co tvrdí druhou možnost, tak ti lžou.

0 0
možnosti
JJ

Vypadá to, že autor propásl poslední letošní šanci napsat slušný a pravdivý blog. Prostě nepřekvapil. :-)

4 10
možnosti
Foto

Já jsem jen nezjistil, ke kterému z těch nesmiřitelných táborů ráčíte patřit Vy.

5 1
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1521x
Jiří Heller, učitel, pedagog volného času, člen KDU-ČSL a mládežnické organizace Mladí lidovci

Seznam rubrik