Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Teď jsem zjistil, že tento článek je poután na titulce. Před nedávnem zde proběhla informace o úpravě pravidel psaní blogu. Administrátoři se holedbali tím, že se budou snažit omezit vylhané a z prstu vycucané blogy. Ovšem tento hned vrazili na titulku. Budiž, ať každý vidí, jak je to s dvojím metrem.

19 3
možnosti
JM

Jenže neomarxisti, jako vy, nechtějí diskutovat. Chtějí jenom mluvit, mluvit a mluvit, až jim všichni dají zapravdu.

13 3
možnosti
DB

jste si naprosto jist, že přesně víte, co a kdo je neomarxista? Nebo jste to slovo jen někdo tak trochu zaslechl a zalíbilo se vám jako rádoby intelektuální nadávka?

2 1
možnosti
MK

Polický, ještě nám řekni odkdy je Halík teolog a odborní na islám.

8 1
možnosti
Foto

Tomáš Halík (* 1. června 1948 Praha) je český katolický kněz, teolog[1], religionista,[2] sociolog náboženství a politický aktivista.

Přednáší na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. Je farářem akademické farnosti při kostele Nejsvětějšího Salvátora v Praze a prezidentem České křesťanské akademie. V červnu roku 2008 mu papež Benedikt XVI. udělil čestný titul monsignore – prelát Jeho Svatosti.[3] V kruhu svých známých používal krycí jméno Kalypton[4].

...................

Vyučoval také na Katolické teologické fakultě UK, kterou však musel pro spory s vedením okolo Václava Wolfa opustit. Ukončení spolupráce Katolické teologické fakulty Univerzity Karlovy pod vedením Václava Wolfa kolem roku 1996 s Tomášem Halíkem a Ivanem Štampachem patřilo mezi hlavní příznaky a spouštěče raných fází krize této fakulty.[26]

https://cs.wikipedia.org/wiki/Tom%C3%A1%C5%A1_Hal%C3%ADk

Dokonce i učil na teologické fakultě.

Expert na Islám není-ostatně to jsem ani netvrdil, ale jako teolog, který dokonce vyučoval na teologických fakultých o něm toho nepochybně ví dost.

0 0
možnosti
Foto

Jaký má smysl článek, kde hned v úvodu sprostě lžete. Je lež, že na demonstraci na Albertově nesměli žádní Zemanovi odpůrci. Žádná taková segregace neproběhla. Stejně jako je lež další vaše tvrzení, že Aleš Brichta vyhání z republiky ty, kdo s ním nesouhlasí. S lidmi jako vy opravdu nemá smysl vést diskusi, protože vy jí ani vést nechcete. Vy žijete podle hesla kdo nejde s námi jde proti nám.

13 7
možnosti
MK

Oni jsou všichni stejní tihle nositelé pravdy, Před rokem u nás měl přednášku Halík, kde vypravoval o svých knihách a zeptal se ho starý kněz , který studoval na Lateránské univerzitě....Pane Halíku a kde je ve vašich slovech Kristus a spása?......Halík mu odpověděl...."Vy jste nečetl moje knihy a neznáte mě, že? Vy jste asi ten katolický fašista"....Martine je to na videu a po Novém roce o tom napíši

12 0
možnosti
PT

P11e26t68r 33T93o18m60e13k

30. 12. 2015 17:10

Je tu někdo, kdo s osvícencem Polickým souhlasí ?

3 3
možnosti
JZ

Jako tzv. "xenofob" bych rád podotkl, že ono se dá v klidu diskutovat o tom, zda navěky změnit nebo nezměnit podobu evropské civilizace, pokud události probíhají v pořadí

1. diskuze

2. udělení mandátu

3. konání

V současné situaci, kdy se naopak začalo konáním (a to hodně zostra), se nám "xenofobům" v klidu diskutuje poněkud blbě.

18 1
možnosti
Foto

Nejde o to, že nejsou schopni. Ona spíš část lid nemá zájem tu diskuzi vést.

Potřebují někoho na kom mohou vybít svůj vztek a nenávist. Dříve to byli Vietnamci či Ukrajinci (ano i na ty se v minulosti nadávalo), pak romové, teď uprchlíci. Vzhledem k tomu, že na uprchlíky to přímo nejde (prakticky u nás nejsou) tak se realizují alespoň útokem sekundární cíle, které se v čase nemění a jsou k dispozici pořád, na "Sluníčkáře, Pravdoláskaře, Pražskou kavárnu...":-/

2 9
možnosti
MK

Diskusi nejsi schopen vést ty. Nikdo si nevybíjel vztek na Vietnamcích a Ukrajincích. To to mohu říci přímo zodpovědně neboť moje první žena byla Ukrajinka a moje dcera končí studia Lvovské univerzitě.

U nás potkávám Vietnamce a nikdo jim nenadáva, ani Ukrajincům. Povídej přeháněj Polický, Jako se svou lží, že že v roce 2000 jsme přijali 50 tisíc uprchlíků. Nežil jsem tady, ale vyhledal jsem si ten rok a jsi lhář

11 1
možnosti
Foto

O čem, mladý Lidovče, chcete vést diskusi?

O čem vůbec jakkoli lze diskutovat s lidmi, kteří chtějí u nás vítat a zaopatřovat cizí lidi na úkor našich vlastních lidí, na úkor vlastních rodin, důchodců a jiných našich potřebných?

O čem chcete diskutovat s lidmi, kteří jen planě a falešně moralizují o tom, co by se mělo dělat, ale přitom je vůbec nezajímá, kde se na to vezmou prostředky a peníze. O čem chcete diskutovat s lidmi, kteří káží vodu a sami pijí víno, kteří jsou pokrytečtí až na půdu.

O čem chcete diskutovat s nadřazenými lidmi, kteří bez jakýchkoli argumentů a racionálního uvažování považují drtivou většinu ostatních (a taková tady bez pochybností je) za komouše, xenofoby, rusofily a Zemanofily, atd., dehonestují je a sami sebe považují za lidi s patentem na rozum.

Je mně líto, ale ti Vaši Mladí Lidovci mně svým "kladným přístupem" připomínají "Timura a jeho partu" nebo "Reflektor mladých" z dob minulých. Pokuste se podívat na věci bez ideologie a selským rozumem.

35 4
možnosti
Foto

Ano vy v tom máte jasno, vaši oponenti se považují za nadřazené, zatímco vy jim jen říkáte, že jsou jako Timur a jeho parta....;-DRv

0 15
možnosti
Foto

No ač jsem řazen jako kavárník, váš článek tedy zrovna smířlivostí taky nepřekypuje...

11 0
možnosti
JC

Tak třeba k té České televizi: často v poslední době je tam vidět paní Faltová a pan Rozumek. Oba jsou živi z uprchlíků. Zeptá se jich nějaký ten z mých daní (protože koncesionářský poplatek je jen daň) placený redaktor, jak vysoký je jejich plat? A z čeho jsou živi? Mimochodem ten spolek paní Faltové má většinu příjmů z evropských fondů. To jsou i naše peníze. Jenže pokud nevíme, kolik třeba té paní Faltové platíme, a nikdo se nezeptá, tak co můžeme dělat?

6 1
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1521x
Jiří Heller, učitel, pedagog volného času, člen KDU-ČSL a mládežnické organizace Mladí lidovci

Seznam rubrik