Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RT

Klasický příklad povýšenectví z článku autora přímo čiší.Nedivím se ,že je politicky činný.Hlavní předpoklad pro politickou dráhu již splnil.;-(Rv

12 2
možnosti
SB

Diskuse se těžko vede o něčem, kde si jedna strana myslí (ať už správně, nebo chybně, ale prostě myslí), že problém jde už tak daleko, že začíná jít o otázku života a smrti.

A mnozí lidé se obávají, že o život nebo o smrt jde samotné evropské civilizaci, a jelikož každý z nás je součást té civilizace, tak ti, kteří zastávají ten názor, že evropské civilizaci jde o samotnou existenci, se zákonitě musí cítit ohroženi i na svém vlastním životě. Evropská civilizace může žít beze mne, ale já nemohu žít bez evropské civilizace.

Jakmile do celé záležitosti vstoupí pud sebezáchovy v nejobecnějším slova smyslu, je diskuse skutečně obtížná.

12 1
možnosti
MK

K diskusi je třeba dialog.

Asi to není o diskusi, ale ......V Německu jsou protesty proti přijímání uprchlíků. Bordel tam dělají odpůrci, kteří nerespektují, že ty demonstrace jsou povolené. To samé u nás.

Jako člověk , který je konzervativně založen nemám problém diskutovat s kýmkoliv. Diskuse je prostě něco na čem vyrostla naše civilizace. Jenže, říci svůj názor před levicově zaměřeným člověkem znamená, že není o čem diskutovat. Protože tento mě nazve fašistou i když cituji slova klasiků konzervatismu anebo Winstona Churchilla.

29 2
možnosti
Foto

Vy v prvé řadě pravidelně urážíte lidi s jiným názorem. A neštítíte se aní slovních ůtoků na oponentaRv

Vy svým chováním zde ukazujete, že nejste konzervativec, ale nenávistný fanatikRv

0 9
možnosti
Foto

To co dělá diskusi diskusí je naslouchání, respekt k názorům druhého, a sebereflexe. Proto si přejme v novém roce rovnoprávnou a mainstreamem nedeformovanou diskusi a vzájemné pochopení. To samozřejmě předpokládá nechat doma vztek, zlobu, vejce a červené karty, jedině pak hovořit o demokratické diskusi ! Hezký den R^

16 0
možnosti
PK

P31a56v90e37l 68K76u46l20a

30. 12. 2015 15:48

Až na ty tábory, co nejsou schopni, karma.

A ať si kdo chce co chce říká, ať prezident desetkrát vyhlásí dobrou náladu, tak je to především on, kdo za vším stojí. Cíleně a cílevědomě rozeštvává společnost, ačkoli sliboval, že jí chce spojit. Jako téměř vždy lhal

4 9
možnosti
MD

Nemyslim, ze by mel prezident ambice spojit vodu a ohen. Snad potoky a ricky do jedne reky a ohnicky a prskavky do jedenoho taboracku. Ale trebas vy ano, kdo vi.

3 2
možnosti
KN

Pane autore, opravte si prosím tu příšernou hrubku v nadpisu. Tábory již nejsou schopny, ne schopni (tábor je rod mužský neživotný).

1 0
možnosti
JH

J32i34ř73í 14H70e11l92l26e40r

30. 12. 2015 16:07

Děkuji za upozornění, před tím jsem měl nadpis trochu jiný, podmět byl lidé, pak jsem ho přepsal na tábory a chyba byla na světě. Omlouvám se, již je vše opraveno.

0 0
možnosti

Karma pane Heller - správně popsánoR^

2 2
možnosti
JV

J15i64r20i 41V81r33a67b86e27c

30. 12. 2015 15:38

Doposud Zeman nepochopil ulohu prezidenta.Pobuzuje narod mezi sebou ,misto sjednocovani ruznych skupin.Je to prachobycejny populista.

7 7
možnosti
MD

Naivni a zastarala predstava. Tam, kde maji lidi sve nazory a svet je plny protipolu.

3 2
možnosti
JB

Společnost nerozděluje Zeman,ale lidi jako jste vy !Nenávist také nešíří Zeman,ale tkzv.sluníčka například pořady jako je 168 hodin na ČT24 ,Hydepark atd..a pomluvami všech co mají jiný názor jak na prezidenta,tak na muslimskou invazi.A proč policie nepustila na Albertov odpůrce prezidenta je stejně hloupá otázka jako proč k sobě nepustí fans Sparty a Slávie...ale opět jste si kopl do prezidenta,že? Rv

16 14
možnosti
Foto

loni pan prezident křičel: "já se vás nebojím", ale letos tam pustil jenom fanoušky.

A pak si je ještě odvezl na Hrad.

6 3
možnosti
DK

Asi netusite jak to chodi na demonstracich. Az bude demonstrace treba anarchistu, budete taky brecet, ze tam nepustili jejich odpurce? A jednotlive mohl na Albertov kdokoliv;-).

S tou CT je to doufam jen vtip:-).

Jinak bych se zameril na uklidneni svych spolubojovniku nejprve. Zacinaji byt ve jmenu lasky a tolerance ponekud agresivni.

28 2
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1521x
Jiří Heller, učitel, pedagog volného času, člen KDU-ČSL a mládežnické organizace Mladí lidovci

Seznam rubrik