Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K82a88r62e71l 52R33a91d96a

15. 8. 2015 11:02

Milý mladý lidovče, před dvěma roky jsem se byl podívat v Itálii a po návratu domů jsem koupil pušku. Už tehdy bylo jasné, že ty hordy k nám také dorazí. Tak si své propagandistické bláboly nechte pro sebe. Je jen otázka času, kdy vás za ně sousedi hodně nebudou mít rádi.

0 0
možnosti
Foto

Hoďte na něj síť...

1 0
možnosti
EP

Nic autorovi nebrání se jich nebát a na svoje náklady k sobě domů # přijímat.

1 1
možnosti
AK

"Lidé se bojí toho, co neznají. Největší strach z uprchlíků mají pak především ti, kteří žádného nikdy nepotkali. Vlastně ani uzavření hranic by jim nevadilo, tito lidé stejně nikam nejezdí. Jsou zapšklí, závistiví, sedí doma u televize, výlet podniknou maximálně do hospody a mají také dost času psát nenávistné články proti všemu, třeba i proti uprchlíkům, což je nyní dost moderní."

Jistě, většina lidí nikdy neopustila svůj dům a nejbližší hospodu. Tomu říkám krásná paušalizace. Už chybí jen tyto lidi označit za nácky.

"Český prezident se bohužel jako obvykle veze na nejnižší populistické vlně. Jeho snaha zaujmout hulváty je směšná a nebezpečná."

Autore, někde máte chybu, protože pokud těch hulvátů je prakticky 95% populace, tak nenormální budete spíše vy.

3 1
možnosti
RB

Oni tu nejsou?! Fakt ne?! My nejsme členy Eurouhnije a nevidíme dál než pět metrů za státní hranice? Kolik že kaček stálo těch několik členů invazní armády je všeobecně známo. Kolik to bude stát až tu vtrhne reálný počet neví ani vláda kolaborantů, ale už teď ji z toho bolí hlava. Ty hlavo a to se bavíme jen o tak přízemní věci jako jsou prašule, jak s k nám podřadnému druhu budou chovat je jasné už teď. Jen to chce mít otevřené oči a ne multikulti lenonky co klapky na očích.

3 1
možnosti
PK

P55e74t58r 15K46ř30í46ž

13. 8. 2015 9:16

Po dočtení, s pocitem, že autor k nám patrně spadl z Marsu, jsem měl v plánu nejprve ho poučit např. o tom, že Kanada, která má dostatek zkušeností s imigranty a dříve byla velmi "multi-kulti", se rozhodla přijmout pouze křesťany. Konkrétně tak učinila jejich vláda v prosinci 2014, přičemž prohlásila, že se za svůj postoj "nehodlá nikomu omlouvat". Chtěl jsem napsat i další věci, ale pak jsem se ještě jednou podíval na fotografii blogera, do jeho očí. I přes jeho (úsměv?) jsem při vědomí toho, co napsal, pocítil neblahou předtuchu. Členové určitých organizací se vždy vyznačovali a vyznačují sebejistotou umožňující jim nepochybovat ani o svých pravdách ani o správnosti jejich důrazného prosazení. Jako třeba ve Švédsku, kde je od 1.1. 2015 jakákoli kritika imigrace trestným činem... Vládu pana Hellera bych nechtěl zažít.

6 1
možnosti
VJ

Proč by se měl člověk bát rakoviny, když ji ještě nemá a nebo jen trošku? Stejný problém, stejně blbá otázka.

4 1
možnosti
Foto

Pane Hellere, svěle vystiženo. Na jedné straně tu ještě žádné uprchlíky nemáme, na druhé tu už desítky let máme dávno usazené muslimy s nimiž nejsou žádné problémy. Ale lidé typu Okamury, Bartoše, či Konvičky ucítili čerstvý vítr pro své politické ambice, tak se jim budou děsně hodit ojedinělé excesy z jiných zemí. Po včerejším vystoupení jsem panem Konvičkou otřesena. Koncentráky, plyn, masokostní moučka z muslimů...ano, to jsou výroky toho, kdo chce vstoupit do politiky. Šíří jenom nenávist a strach. Já bych se na ty poblázněné lidi ani nezlobila, tito jejich "vůdci" jsou však nebezpeční a myslím, že to měly dávno řešit soudy. Děkuji za článek.

1 9
možnosti
Foto

Mohla byste prosím dát odkaz na něco, kde pan Konvička vyhrožuje muslimům koncentráky, plynem a masokostní moučkou? Pokud to nedokážete, pohybujete se ostře za hranou trestného činu pomluvy...

3 0
možnosti
ŠM

buď ty prášky jez jak máš a nebo si požádej o silnější....!

4 3
možnosti
Foto

Skoda, ze tech smajliku nemaji vic, ze Jarmilo? ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1521x
Jiří Heller, učitel, pedagog volného času, člen KDU-ČSL a mládežnické organizace Mladí lidovci

Seznam rubrik